Koliin ei koskaan kyllästy, sen lumo kestää. Pohjois-Karjalan Matkailu ry perustettiin 130 vuotta sitten edistämään matkailua. Tekemään tunnetuksi kaunista luontoa, kulttuuria ja kansaa.

Yhdistyksemme vahvuus on se, että emme ole sidottuja toimintamuotojen tai kuntien rajoihin. Voimme yhdistää matkailutoimijoiden moninaisen kentän yhteisten tavoitteiden taakse. Hanketyömme käynnistyi 125-vuotisjuhlavuonna Karelianismin uusi tuleminen -hankkeella.

Kuluvana 130-juhlavuonna saimme iloksemme käyntiin uuden Kimppakyydillä Karjalan...

Valitsemme vuosittain toimijan/yrityksen/henkilön, joka on edistänyt esimerkillisellä tavalla vastuullista matkailua Pohjois-Karjalassa. Painotamme vaihtelevasti ekologista, sosiaalista, kulttuurista ja ekonomista vastuullisuutta.

Miten edistää matkailua omassa maakunnassa? Tuodaan maakunta Joensuun torille, oli vastauksemme keväällä 2022. Tapahtuma toteutettiin toukokuussa 2023 toisen kerran Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys VIRTA ry:n toimesta.

Jäseninfo

Ladattava materiaali

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

KT Logo

KT Logo (PDF-formaatti)
KT Logo (PNG-formaatti)

 

Raportit ja hakemukset

Jäsenhakemuslomake (183kb)
Hallitukseenhakulomake (41kb)
Vuosiraportti 2017 (259kb)
Vuosiraportti 2016 (39kb)