Hankkeet

01.12.2022

Hanketyömme käynnistyi 125-vuotisjuhlavuonna, kun totesimme, että on karelianismin uuden tulemisen aika. Yhdistyksen vahvuus on se, että emme ole sidottuja toimialojen tai kuntien rajoihin. Voimme yhdistää matkailutoimijoiden moninaisen kentän yhteisten tavoitteiden taakse.

Saimme iloksemme käyntiin uuden Kimppakyydillä Karjalan kunnaille...

Olemme järjestäneet maakuntamatkoja vuodesta 2015, nähtävää ja koettavaa riittää edelleen. Retket rakentuvat hyvän ruoan, nähtävyyksien, musiikki- ja teatteriesitysten ja ostosten ympärille. Käytämme retkillä paikallisia oppaita matkanjohtajan lisäksi.

Intohimomme on tehdä maakuntaa ja sen kohteita ja yrityksiä tutuksi myös omalle väelle. Kolilla on moni käynyt, entäpä Kolin keitaalla? Tai onko Kiteen Nightwish-museo jo nähty? Onko maisteltu Puukarin Pysäkin karjalaisia herkkuja? On tunnettuja kohteita ja löytämättömiä aarteita.

Valitsemme vuosittain toimijan/yrityksen/henkilön, joka on edistänyt esimerkillisellä tavalla vastuullista matkailua. Otamme ehdotuksia vastaan, vastuullisuus on myös yksi retkiemme kriteereistä, kun valitsemme kohteita ja yrityksiä.

Jäseninfo

Ladattava materiaali

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

KT Logo

KT Logo (PDF-formaatti)
KT Logo (PNG-formaatti)

 

Raportit ja hakemukset

Jäsenhakemuslomake (183kb)
Hallitukseenhakulomake (41kb)
Vuosiraportti 2017 (259kb)
Vuosiraportti 2016 (39kb)