Matkamessut/kuvat

Osasto laitettiin pystyyn porukalla sen jälkeen kun Puuartisti Oy oli toimittanut mökin ja pation paikalleen. Marja Marjamailla Design valvoi, että jokainen yksityiskohta on kohdallaan. Karhut saimme lainaan Ilomantsin Matkailuyhdistykseltä, kuivakukat Rääkkylän Karjalanruusulta ja somistuksia mukana olevilta yrityksiltä.

Kuvat otti Arto Väänänen/STC Tuotanto Oy. Alla linkki messuvideoihin:

Musiikki ja ruoka yhdistivät vieraat ja talon väen. Torstain ammattilaispäivän aamuna tapasimme toimittajia kantele kainalossa. Osastolla Puulaakso Kontiorannan yrittäjä Ulla-Maaria Koivula ja suunnittelija Kivi Sotamaa esittelivät Kosmos Nordic Design Resort -matkailualueen, joka yhdistää laadukkaat palvelut ja sisällöt uniikkiin puurakentamiseen.

Hankejohtaja Sari Kaasinen toi vieraaksemme eri maiden suurlähettiläät ja messuväki kansainvälisiä toimittajia, meillä oli mitä tarjota. Yhteiskantele soi satoja kertoja Karjalan kunnailla -sävelmää kantelemestari Hannu Koistisen johdolla.

 Kulttuuriohjaaja Markus Pulkkinen ja Outokummun kulttuurituottaja Esko Vihava keksivät kävijöille Pohjois-Karjalaan liittyviä biisejä. Utran Uuden Teatterin yrittäjä ja taiteilija Ilja Teppo viihdytti yleisöä omilla ralleillaan.

Messut ovat kohtaamisia varten, vanhojen ja uusien tuttavien. Saimme vieraaksemme tunnettuja maailmankarjalaisia. Osastolla vierailivat Fillarimummo Rauni Hietanen, juontaja Sami Kuronen, näyttelijä Esko Kovero, sellisti Jussi Makkonen ja toimittaja Peltsi Mikko Peltola.