Matkat ja retket

Järjestämme retkiä pääosin omassa maakunnassa. Ohjelmassa on hyvän seuran lisäksi hyvää ruokaa, kivoja ostospaikkoja, kulttuuria ja paikkakuntaan tutustumista ammattioppaiden johdolla. Retket ovat kaikille avoimia, jäsenetuna on alennus matkan hinnasta.
Tervetuloa mukaan nauttimaan Pohjois-Karjalan matkailun helmistä!

Juhlamatka Kolille ja Juukaan 13.10.2023

Koliin ei koskaan kyllästy, sen lumo kestää. Pohjois-Karjalan Matkailu ry perustettiin 130 vuotta sitten edistämään matkailua. Tekemään tunnetuksi kaunista luontoa, kulttuuria ja kansaa.

Tutustumme Luontokeskus Ukossa kuvataitelija Kaisa Juntusen Mustarinnan mailla teoksiin ja vuoden 2022 kiehtoviin luontokuviin. Reippailijat voivat kiivetä ihailemaan kansallismaisemaa.

Syömme lounaan Kolin kylän Ryynäsessä, kylällä on mahdollisuus tutustua uuteen matkailuinfoon ja Sokos Hotel Koli Kylään. Kuulemme tarinoita Kolin historiasta ja nykypäivästä.

Matka jatkuu Juukaan, jossa vierailemme vv. 1850-51 rakennetussa upeassa puukirkossa. Tutustumme Puu-Juukaan oppaan johdolla ja näemme ja kuulemme, mitä kortteleissa tapahtuu.

Kakkukahvit juomme viehättävässä Hedwigin kahvilassa. Kahvilassa on myytävänä sisustustuotteita ja yläkerrasta löytyy kirpputori. Hedwigiin kannattaa tulla kauempaakin.

Aikataulu:
Klo 9.00 Lähtö Kirkkokadun matkailupysäkiltä
Klo 10.00 Luontokeskus Ukon näyttelyt
Klo 12.00 Lounas Kolin Ryynäsessä
Klo 14.00 Juuan kirkko ja Puu-Juuka
Klo 15.30 Kakkukahvit Hedwigissä
Klo 16.30 Kotimatkalle

Hinta yhdistyksen jäsenille on 60 euroa ja muille 65 euroa. Sisältää oman bussin, pääsyliput, lounaan, kakkukahvit ja oppaiden palvelut.

Ilmoittautuminen 8.10.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella.
Lisätiedot: p. 050 598 3290/Marja

Lämpimästi tervetuloa Pohjois-Karjalan matkailun syntyjuurille.
Kuvat: Nurmeksen museo, Juuan seurakunta, Pixabay

Kuvagalleria

Kuvia yhdistyksen retkiltä eri puolilla maakuntaa.