Hankkeet

01.12.2022

Hanketyömme käynnistyi 125-vuotisjuhlavuonna, kun totesimme, että on karelianismin uuden tulemisen aika. Yhdistyksen vahvuus on se, että emme ole sidottuja toimialojen tai kuntien rajoihin. Voimme yhdistää matkailutoimijoiden moninaisen kentän yhteisten tavoitteiden taakse.

Saimme iloksemme käyntiin uuden Kimppakyydillä Karjalan kunnaille -vastuullisen matkailun kehittämishankkeen 1.12.2022. Tavoitteena on parantaa kansallispuistojemme ja harvaan asutulla maaseudulla sijaitsevien matkailuyritysten saavutettavuutta.

Hanke syntyi CoReorient Oy:n aloitteesta, heillä on kokemusta kimppakyytien kehittämisestä ja valmis alusta, josta lähdemme liikkeelle. Hyppää kyytiin ja lue lisää hankkeesta:

Karelianismin uusi tuleminen -hanke 1.5.2018-31.05.2019

Toteutimme 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kulttuurimatkailua edistävän hankkeen. Halusimme herättää keskustelua kulttuurin merkityksestä matkailusta, pohtia pohjoiskarjalaista identiteettiä ja koota matkailutoimijat saman pöydän ääreen. Tuloksena mm. Outokummun Matkailijayhdistys käynnisti toimintansa uudelleen.
Kuva: Salla Seeslahti

 

Kuvagalleria

Järjestimme juhlavuoden kulttuurimatkailua käsittelevän seminaarin Teatteriravintolassa toukokuussa 2018 ja toisen Botaniassa toukokuussa 2019. Matkailuillat toteutettiin Ilomantsissa, Lieksassa ja Outokummussa (kaksi iltaa). Seminaarit ja matkailuillat olivat kaikille avoimia foorumeja kuulla, keskustella ja verkostoitua.
Kuvat: Marja Tiittanen