Kuva: Volker von Bonin, Nainen Kolin hotellin huoneessa, n. 1968, Museovirasto

Yhteistyön voima

 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää matkailua ja retkeilyä Pohjois-Karjalassa, tehdä kaunista luontoa ja paikallista kulttuuria tutuksi paikallisille ja matkailijoille. Tuomme esille kohteita, yrityksiä ja ihmisiä pinnan alta, aitoa pohjoiskarjalaisuutta. 

Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, joilla maakunta ja sen matkailun edistäminen on rakas asia. Matkailutoimijoita ovat yritysten lisäksi yhdistykset, kunnat, oppilaitokset ja aktiiviset kuntalaiset. Kaikkia tarvitaan luomaan uusia elämyksiä ja kokemuksia ja kehittämään jo olemassa olevaa.

Maakunnan matkailukesän avaus 2022-23

Mietimme, miten tehdä maakuntaa tutuksi sen omille ihmisille. Yhteistyössä Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta ry:n kanssa torille rakentui matkailukylä, jossa kunnilla on omat osastonsa, lisäksi torin lavalla esitettiin maistiaisia mm. kesäteattereiden tuotannosta. 
Kuvat: Marja Tiittanen

Liity jäseneksi

Tule mukaan osallistumaan, kannustamaan, verkostoitumaan ja vaikuttamaan. Toimintamme on poliittisesti ja taloudellisesti sitoutumatonta. Tehdään yhdessä matkailusta parempaa!